Йордан Крълев, „БСП за България“: Изключително важна кауза е завръщането на младите и хората в активна трудова възраст в община Твърдица

Йордан Крълев, „БСП за България“: Изключително важна кауза е завръщането на младите и хората в активна трудова възраст в община Твърдица

45-годишният Йордан Крълев е кандидат за народен представител  от Коалиция „БСП за България“ за предстоящите парламентарни избори на 2-ри април в Сливенски регион. Магистър по ветеринарна медицина, работи като ветеринарен лекар. Член е на БСП от 2005 г. Общински съветник е 3 мандата. Член на общинското ръководство на БСП-Твърдица. Бивш председател на общинската структура на партията.

„Една от каузите, които смятам за изключително важна е завръщането на млади семейства и хора в активна трудова възраст в община Твърдица. Решенията виждам в създаването на благоприятна среда за тяхната реализация, стимулиране на предприемчивостта у инициативните хора и подобряване на бизнес климата в моя роден край. Бих работил за поставяне на ежедневните проблеми на хората пред институциите / знаем всички кои са, споделят ги на срещите, които провеждам/,  от които зависи тяхното решаване.
Друга кауза, която приемам за лична, е „БСП близо до хората“. Очевидно днес да си работещ човек в активна възраст и да отстояваш леви решения не е модерно, но това не ме демотивира, напротив, дава ми стимул да работя за подпомагане и обезпечаване на социално уязвимите групи в обществото -пенсионери, инвалиди, работещи бедни, майки с деца, подпомагане на културни събития“, заявява Йордан Крълев.

Той припомня водещата роля на БСП в предходното коалиционно правителство за осигуряване на:
– безплатни детски градини ясли
– осигуряване на безплатни учебници за учениците
– преизчисление размера на пенсиите
– и още много други важни въпроси в социалната сфера.

„Ето заради такива каузи призовавам жителите на община Твърдица да бъдат активни и да упражнят своите граждански права, а именно да гласуват! Искрено се надявам да припознаят БСП като проводник на техните интереси и да ни подкрепят на 2-ри април с бюлетина номер 1, преференция 105.
Защото ДА! МОЖЕМ!“

 

Източник: Радио Сливен Нет

Author: ganmwsiw

Comments are disabled.