Коалиция „БСП за България“ представи кандидатите си за народни представители в 21 МИР Сливен

Коалиция „БСП за България“ представи кандидатите си за народни представители в 21 МИР Сливен

Дълбока промяна и нормални хора срещу натиска и кариеризма

Водачът на листата на Коалиция „БСП за България“ в Сливенски регион Атанас Зафиров и колегите му от листата представиха днес в клуба на БТА приоритетите си, ако им бъде гласувано доверие от избирателите на Парламентарните избори на 4 април. Всички номинирани се обединиха около тезата, че „не е страшно да се гласува“ и призоваха всички граждани да използват правото си на глас, за да се осигури честен вот и легитимно представителство на следващото управление на страната.

Кои са лицата на БСП за България в област Сливен?

Първи в листата е Атанас Зафиров, зам.-председател на БСП по коалиционната политика. По думите му, основната политическа битка е между БСП и ГЕРБ, но вярва, че БСП ще спечели тези избори. ГЕРБ ще получат силен наказателен вот и то персонално срещу Бойко Борисов.

чуйте още

чуйте още

Икономистът Деян Дечев   е член на НС на БСП, общински съветник и зам. председател на Общински съвет – Сливен. Според него, невъзможността за провеждане на класически тип кампания работи в интерес на опонентите на БСП, но хората ще преценят доколко това е демократично. Смята още, че административният и властови ресурс, който имат управляващите, този път няма да им помогне. Това е една от най – силните програми за парламентарни избори, а листата ни – една от най – младите, каза за БСП Дечев. Чуйте конкретните ангажименти, които Деян Дечев поема, ако му бъде гласувано доверие:

чуйте още

Д-р Събина Петканска е магистър по „Медицина“, вече 20 години с експертиза на лекар-хирург, специалист по детска хирургия и здравен мениджмънт. Обшински съветник в мандати 2007-2011 г. и 2011-2015 г. Член на БСП и на Общински съвет на БСП. Акцентът в нейното представяне днес бе наложителната реформа в здравния сектор. Тя говори за необходимостта от въвеждане на здравни досиета, смяна на статута на болниците като търговски дружества, регионално администриране на доболничната и болничната помощ, съобразено с регионалната здравна карта. Акцентира и върху европейските програми за превенция на здравето и възможностите за безвъзмездни стипендии за млади специализанти срещу ангажимента определен период от време да работят в здравната система на България. Най – важното за нас, лекарите, е да осигурим висококачествени медицински услуги за всички пациенти, подчерта д-р Петканска и обърна внимание на още два акценти в програмата на БСП в здравеопазването – 9% ДДС върху лекарствата и безплатни лекарства на децата до 14 години:

чуйте още

 

 

Ето и останалите кандидати в листата на Коалиция „БСП за България“:

4. о.р. ген. Цветан Харизанов – роден 1955 г. Завършил НВУ“ Васил Левски“ и ВА „Г. С. Раковски“. От 1991 г. до 2005 г. е военнослужещ в Сливен, Командир на 13 Танкова бригада.

 

5. Ваня Колева – родена 1978 г. Член на БСП, представител на община Твърдица, инж. – технолог „Парфюмерийни и козметични препарати“ от Университет по хранителни технологии – Пловдив. Председател на Общински съвет на БСП в гр. Твърдица, управител на частна фирма.

 

6. Васил Стоянов – роден 1991 г., магистър „Мениджмънт на човешките ресурси“, общински съветник – гр. Нова Загора, член на БСП, член на ОблС на БСП и НС на БСП.

 

7. Стефка Шевкенова – Пашова – родена 1988 г. Магистър „Икономика на недвижимата собственост“. Управител на „СтефиНик“ ЕООД, безпартийна.

 

8. Антония Шейредова – родена 1957 г., магистър „Държавно управление“, член на БСП, председател на ОбКК, член на ОПКК.

 

9. Янко Янков – роден 1955 г. Магистър ВНВУ „В.Левски“, ВА „Г.С.Раковски“, „публична администрация“, член на БСП и ОбС на БСП – Сливен, Председател на ОПО.

 

10. Евгени Митев – роден 1979 г., завършил Техническия университет, специалност „Електротехника“. Управител на „MG computers“ ЕООД, общински съветник, член на БСП.

 

11. Николай Добрев Недев – роден 1987 г. Бакалавър „Начална училищна педагогика“, член на БСП, начален учител в с. Тополчане. Той обърна внимание на необходимостта за развитие на масовия, на училищния спорт, като превенция и необходимост за развитието на младите хора.

 

12. Атанас Атанасов – роден 1989 г. Завършил ГПЗЕ „Захарий Стоянов“ Сливен, Политология във ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“, довършва магистратура „Финанси“. Бивш зам.-кмет на община Котел, мениджър офис във финансова институция.

 

Коалиция „БСП за България“ участва в изборите с бюлетина № 4.

чуйте още

 

Радио Сливен НЕТ

Author: ganmwsiw

Comments are disabled.