Коалиция „БСП за България“-Сливен регистрира своята листа с кандидати за народни представители

Коалиция „БСП за България“-Сливен регистрира своята листа с кандидати за народни представители

Днес зам.-председателят на БСП Атанас Зафиров, общинският председател на партията Атанас Делибалтов и зам.-председателят Деян Дечев регистрираха листата с кандидати за народни представители на коалиция „БСП за България“-Сливен в РИК за предстоящите избори на 14 ноември. На събитието присъстваха още д-р Събина Петканска, адвокатът Сиво Сивов и общинският съветник Радослав Кутийски.

„В тези избори като коалиция влизаме с три основни цели- да дадем необходимата доза сигурност, стабилност на семействата и гражданите“, заяви днес пред журналисти Атанас Зафиров.

Припомняме, че за трети път на парламентарни избори през 2021 г. в 21 МИР Сливен водач на БСП е депутатът в 42-ро,43-то,45-то,46-то Народно събрание -Атанас Зафиров, а на второ място за втори път на избори за народни представители тази година е известният хирург д-р Събина Петканска.

По време на предизборните кампании за изборите на 4 април и 11 април Зафиров следваше една последователност, а именно да убеди жителите на област Сливен, че „БСП е единствената реална алтернатива на управлението на ПП ГЕРБ“, което по думите му е довело България до дъното на всички възможни класации в Европа, а по някои показатели и в света. Той твърдеше, че „проблемите пред обществото и нацията ни вече са болезнени и безспорни.“

Третото място заема в листата на социалистите представител на община Нова Загора. Той е Димитър Бънов- технически ръководител, висше образование. Бившият офицер от резерва и настоящ общински съветник Радослав Кутийски е на четвърто място. Юристът Румен Бозуков е на пета позиция. На шесто място в листата е Ваня Колева-председател на общинския съвет на БСП в Твърдица. Седми е известният адвокат и бивш летец Сиво Сивов в ролята си на коалиционен партньор от ПП „Движение за социален хуманизъм“.

Красимир Тодоров Сивов е електро инженер и се нарежда осми. Младият Юлиян Стефанов Иванов със специалност „Транспорт“ е девети. Десетото място е отредено за Янко Георгиев Янков-Рейнджъра. Бившият военен Стамо Йовчев Стамов заема предпоследната 11-та позиция в кандидат-депутатската листа. Машинният инженер от Сливен Митю Стоев Митев е дванадесети.

Листа на Коалиция „БСП за България“- Сливен:

1.Атанас Зафиров Зафиров
2.Събина Василева Петканска
3.Димитър Владимиров Бънов
4.Радослав Йорданов Кутийски
5.Румен Иванов Бозуков
6.Ваня Дечкова Колева
7.Сиво Петров Сивов
8.Красимир Тодоров Сивов
9.Юлиян Стефанов Иванов
10.Янко Георгиев Янков
11.Стамо Йовчев Стамов
12Митю Стоев Митев

Източник:Nabludatel.bg

 

Author: ganmwsiw

Comments are disabled.