Председателят на ГД „Народна сила“ д-р Георги Димов с мощна подкрепа за Атанас Зафиров и БСП

Председателят на ГД „Народна сила“ д-р Георги Димов с мощна подкрепа за Атанас Зафиров и БСП

Уважаеми граждани на сливенска област, приятели, съратници, родолюбци,
Като председател на ГД „Народна сила“ приветствам и се включвам в битката срещу бедността, безправието и обезличаването/геноцида над българския народ!
Днес в България има огромно, патологично неравенство, огромна бедност. Това е борбата, в която сме длъжни да си партнираме с Българската социалистическа партия!
Българската икономика е в дълбока криза и летаргия през последните десет години. Ние категорично се превръщаме в държава на услугите, управлявана от олигархични, продажни кръгове. Една паразитна прослойка, която предишното управление утвърди и която “обезкости”българската държава в услуга на лични и чужди интереси! Страдаме ние, нашите родители и деца! Рушат се паметници, взривяват се културни обекти, пренаписваме историята, забравяме своето минало! България, от фактор на Балканите, все повече се превръща в периферия с компрадорски и продажен елит! Затова каузата на БСП за повишаване на жизненото равнище на българския народ е свещена! Защото България от субект на геополитиката се превърна в заден двор на Европа!
А българският народ като народопсихология е социален народ. Това е ляв народ. И затова е този страх от обединение в лявото и лявопатриотичното пространство, от победата на БСП за България, широката народна коалиция, част от която е и ГД “Народна сила”!
Защото българският народ обича своята Родина!Българинът държи на своята история, на своето семейство, традиции!
В момента наблюдаваме борба срещу държавата, езика, националната конструкция! Наши, общи приоритети винаги ще бъдат запазването на българското семейство и традиционните ценности. По всякакъв начин да се борим срещу неолибералните и мултикултурни влияния, които ни заливат. Да се борим за запазване на българската история, за възвръщането ролята на България като културен и важен фактор в Европа!
Затова нека подкрепим нашия съратник и приятел г-н Атанас Зафиров в битката за силна и справедлива България

С уважение,
д-р Георги Димов
Председател ГД “Народна сила”

Author: ganmwsiw

Comments are disabled.