Соня Келеведжиева: Благодаря на всички, които подкрепиха коалиция „БСП за България“ на 11 юли

Соня Келеведжиева: Благодаря на всички, които подкрепиха коалиция „БСП за България“ на 11 юли

Благодаря на всички, с които застанахме заедно в общата ни кауза за промяна и стабилност, за справедливост, за добро здравеопазване и качествено образование с грижа за всеки, за съхраняване на националните ценности и развитие на българската култура, за задължителност на законите в Република България.

Скъпи приятели, благодаря Ви, че подкрепихте коалиция „БСП за България“! Благодаря и за персоналната подкрепа към мен. Преференциалният вот ме радва, но и задължава да Ви служа честно и отговорно! Ще продължа да работя за Сливен и неговите хора като общински съветник, ще продължа да работя за младите, възрастните и хората в неравностойно положение, за образованието и културата, ще работя с неправителствените организации, както и за целите, които набелязах пред Вас в десетките срещи в предизборната кампания.

На победилите- честито! На загубилите- вяра и сила!

Биографията си всеки от нас пише не само с/около/ избори, а цял един живот. „Постоянство и решителност са двете качества, които осигуряват успеха във всяка работа“/по Толстой/. И да не забравяме, че най- високата мисия за всеки от нас е да служи на обществото всеки ден- и като професионалист, и с общественополезната си дейност.

                              Соня Келеведжиева

Учител по български език и литература в ПГПЗЕ „Захарий Стоянов“-Сливен, писател, литературен критик, драматург и сценарист. Член на Съюза на българските писатели. Член на БСП. Председател на СНЦ „Демократичен съюз на жените“- Сливен. Общински съветник. Председател на Общински Фонд „Култура“.

Author: ganmwsiw

Comments are disabled.