Среща с кандидати от БСП в с. Боров дол

Среща с кандидати от БСП в с. Боров дол

Oбезлюдяването, демографската криза и лошото състояние на уличната инфраструктура в малките населени места, бяха основните теми на разговор между представителите на сливенската листа на „БСП за България“ и жителите на село Боров дол, общ. Твърдица днес. С хората в населеното място се срещнаха ген. Кольо Милев, Росица Маринова, адвокат Димитър Орманов и Йордан Крълев.
„За по-младите хора тук-страшна е безработицата, а за възрастните – ниските пенсии и липсата на медицинска грижа. Затова в нашата работа ще търсим механизми за решения на проблемите и ще водим целенасочени политики, които да компенсират случващото се в малките населени места“, коментира ген. Милев. „Знаем, че хората искат да усетят в ежедневието си и по джоба си, че някой наистина работи за това да имат къде да се трудят, да получават добри доходи, лекарска грижа и да се движат по нормални пътища. Ще положим усилия това да се случи“, допълни той.
Срещите на кандидатите за народни представители от листата на „БСП за България“ с гражданите продължиха в предизборната шатра на партията в центъра на Сливен. Тя е разположена близо до централата на социалистите срещу бившето кино „Българка“ и ще е отворена всеки ден от 10 до 18 часа.

Author: ganmwsiw

Comments are disabled.