БСП Сливен предаде дарения на наводнените села.

БСП Сливен предаде дарения на наводнените села.

В средата на месец септември беше организирана благотворителна кампания, в помощ на пострадалите от наодненията карловски села. Младежкото обединение на БСП – Сливен, съвметно с кандидатите за народни предствители от листата на Коалиция „БСП за България” в Сливен призоваха всички желаещи да помогнат, да дойдат на място и да донесат неща, които в момента са най-нужни в района.

Близо 300 литра питейна вода, перилни и почистващи препарати за стъкла, за под, против мухъл, ръкавици, кофи, легени, нови комплекти спално бельо, одеяла, хавлии, лекарства, консервирана храна и продукти от първа необходимост, мокри кърпи, течен сапун бяха сред стоките, които успяхме да закупим и съберем по време на благотворителната кампания. Благодарни сме на всички, които откликнаха на призива ни да подадем ръка на хората, които в момента имат най-гояма нужда от нея. Бедствието в района е неизмеримо, възстановяването ще е много бавно и трудно. Надяваме се чрез нашата кампания да успеем да вдъхнем надежда на пострадалите, че всичко ще е наред и заедно, с общи усилия, ще преминем през този така труден момент.

В събота всички събрани от Сливен дарения бяха предадени на колегите от БСП – Карлово, които още вчера са ги транспортирали до къщите на пострадалите и са ги предали, заедно с даренията на други социалисти от страната. Тепърва хората в пострадалите села ще се нуждаят от всякакви мебели, бяла техника, посуда и всякакво оборудване и обзавеждане за дома.

Отново призоваваме всички, които имат възможност да помагат, да се включат.

Author: ganmwsiw

Comments are disabled.