БСП-Сливен представи част от предизборната си платформа в кв.Сини камъни

БСП-Сливен представи част от предизборната си платформа в кв.Сини камъни

Кандидати за народни представители от БСП се срещнаха с жители на кварталите „Сини камъни“, „Българка“ и „Дружба“. На срещата те представиха визията на БСП за развитие на България. На събитието присъстваха д-р Събина Петканска, Соня Келеведжиева, Радослав Кутийски и Красимир Сивов.
Д-р Петканска обсъди с гостите на срещата проблемите в социалната сфера и представи приоритетите от платформата на БСП за реформи в здравеопазването.
Не беше забравена и темата за културата. По нея взе участие кандидата за народен представител Соня Келеведжиева.
,, На всички ни е ясно,че живеем в едно много драматично време.Страшно, жестоко и бездуховно време. Няма по-важен въпрос от този, какво ще оставим след себе си – за децата си. Като казвам тези неща искам веднага да спомена, че нашата партия, Българска Социалистическа Партия, в това трудно и драматично време успя да покаже, че на България повече от всякога й е нужно обединение.”-каза Соня Келеведжиева
Кандидатите предоставиха устройство със симулатор за машинно гласуване, като разясняваха процеса на упражняване правото на вот с машина на желаещите в залата.
Гостите на срещата зададоха своите въпроси към кандидатите за народни представители и пожелаха успех на цялата листа на БСП.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Author: ganmwsiw

Comments are disabled.