Васил Стоянов: Грешките в здравеопазването могат да бъдат поправени, но не и от тези, които са основен генератор на проблеми в последните 12 години!

Васил Стоянов: Грешките в здравеопазването могат да бъдат поправени, но не и от тези, които са основен генератор на проблеми в последните 12 години!

Безспорен е факта, че болниците отново са пълни и лекарите изнемогват за пореден път.
Но дали изнемогват само заради вируса или заради взимани през последната година грешни решения на управляващите?
Здравето е най-важно! Но нека не забравяме, че когато оставиш човек без работа и доходи, то той е поставен в не по-малък риск за своето здравословно състояние.
Правителството, което и да е то трябва да се грижи за всички хора, а не само за собственото си оцеляване. За пореден път си играем на доброто и лошото ченге.
Отваряме-затваряме и така вече 1 година. Колко ли време ще им е необходимо още на тези от щаба да видят, че в дългосрочен план не постигат необходимото?
Дори, ако задълбаем повече ще кажа, че трябва да се търси лична отговорност за ситуацията в момента от едноличния управник на България, а именно Бойко Борисов.
Вярвам, че ако не бяха поръчали основно количество ваксини само от 1 компания, то в момента ваксинационния процес щеше да е в много по-напреднала фаза. Това би донесло спокойствие на една не малка част от населението, както и щеше да олекоти натоварването на медиците.
Та, накратко! Според мен провала във ваксинационния процес, както и тотално погрешната политика в здравеопазването са част от проблема довел ни днес то това състояние.
Грешките разбира се могат да бъдат поправени, но не и от тези, които са основен генератор на проблеми в последните 12 години!

Author: ganmwsiw

Comments are disabled.