Ген. Кольо Милев: Децата ни трябва да си останат момичета и момчета, а не трети пол с родители 1 и 2

Ген. Кольо Милев: Децата ни трябва да си останат момичета и момчета, а не трети пол с родители 1 и 2

Както БСП, така и аз в лично качество, подкрепям напълно идеята за провеждането на национален референдум срещу т.н. „идеология на третия пол“ в училищата. По този начин ген. Кольо Милев коментира започналото събиране на подписи в подкрепа на тази битка в Сливен. Той изрази безпокойство от зачестилите опити за проникване на тази идеология в училищата. Според него, това е недопустимо да се случва в учебните заведения. „Децата ни трябва да си останат момичета и момчета, а не трети пол“, категоричен е кандидатът за народен представител.

По думите му, с прокарването на тази идеология, възпитанието на българските деца ще се обърка окончателно. Те трябва да имат и татко, които да следват като пример, не „родител 1“ и „родител 2“

Вчера бе проведено и първото заседание на местния инициативен комитет в подкрепа на подписката за провеждане на национален референдум с въпрос „Подкрепяте ли въвеждане на забрана за обучение, възпитание и пропаганда, свързани с промяна на пола и с концепции за друг пол, различен от мъжки и женски, сред деца и ученици в образователната система на България“. Единодушно за председател бе избрана Соня Келеведжиева – преподавател по Български език и литература.

До момента в местната инициатива са се присъединили много обществено-ангажирани личности. Подписи, в подкрепа на Референдума се събират на главната улица /пред заведение „Маки“/. Инициативният комитет е отворен и всеки, който желае, може да се присъедини. Допълнителна информация може да получите на телефон 0879834455.

Ген. Кольо Милев е с преференция 103 в листата на партията, която е под номер 1 в бюлетината.

ДА! Заедно Можем и сме #1#БСПзаБългария

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

Author: ganmwsiw

Comments are disabled.