ДЕЯН ДЕЧЕВ:БСП ЩЕ ПРАВИ ПОЗИТИВНА КАМПАНИЯ, НАСОЧЕНА КЪМ ХОРАТА

ДЕЯН ДЕЧЕВ:БСП ЩЕ ПРАВИ ПОЗИТИВНА КАМПАНИЯ, НАСОЧЕНА КЪМ ХОРАТА

Коалиция „БСП за България“ регистрира листата си за предстоящите парламентарни избори във 21 МИР-Сливен. „БСП ще прави изключително позитивна кампания, насочена към хората, с много срещи, защото имаме какво да кажем.“ Това каза днес пред журналисти водачът на кандидат-депутатската листа на БСП – Сливен Деян Дечев, веднага след като в РИК-Сливен бе регистрирана листата на партията.
Той определи листата им с кандидати за мандати от 21 МИР-Сливен като балансирана. Посочи също, че БСП – Сливен стартира своята кампания с пълна листа, като девет от дванайсетте кандидати участват в нея за първи път. Водачът е местен, като в листата има силно разпознаваеми фигури, като генерал Кольо Милев, посочи Дечев. Той допълни, че е търсен баланс при подреждането на кандидатите.
„БСП беше партията, която изпълни най-голям брой от своите обещания за седем месеца работа“ каза още Деян Дечев. „Програмата е много силна, с голяма социална насоченост и вярвам, че БСП ще има доста по-добър резултат, отколкото през ноември, миналата година. БСП показа, че може да работи без значение от кондицията, в която се намира.“

Author: ganmwsiw

Comments are disabled.