Обединението в ляво, начело с БСП, дава заявка за победа на изборите

Обединението в ляво, начело с БСП, дава заявка за победа на изборите

Граждани и кандидати за народни представители от БСП – Сливен проведоха среща и поговориха на наболели теми.
Кандидатите за народни представители Атанас Зафиров, Соня Келеведжиева, Радослав Кутийски и Красимир Сивов се срещнаха с членове и симпатизанти на БСП.
Наред с представянето си Зафиров подчерта, че така дългоочакваното обединение в лявото политическо пространство най-после се случва и БСП начело дава сериозна заявка за спечелване сърцата на избирателите, които този път ще имат шанса да гласуват според симпатиите си, а не по задължение за предварително предизвестен победител, както в последните 10 години. Листата ни е силна, съставена от знаещи, можещи и достойни кандидати.
Соня Келеведжиева наблегна на липсата на духовност в обществото ни и нуждата от вяра в това, че сме силни заедно и можем да променим България към по-добро. Като приоритет изтъкна младите хора, за които трябва да намерим начин да задържим в страната. „Пълна ревизия на образователната програма е изключително нужна, за да върнем ценностите в образованието“ Спомена културата и социалните дейности и така чакания закон за възрастните хора, който така и не видя бял свят през последните години, въпреки че бе предлаган от БСП.
Радослав Кутийски сподели идеите си в сферата на отбраната и обучението на резервисти в Българската армия, както и промени в закона за публичните финанси, така че в общините и малките населени места да има повече средства и децентрализация на финансите и администрацията.
Красимир Сивов призова присъстващите да гласуват за БСП като отбор, защото отборът е силен и може да постигне реални резултати и да върне Сливен обратно на картата на България.

Присъстващите поставиха и въпросите си за Минералните бани на Сливен, терена на бившата Туберкулозна болница.
На края на срещата всички пожелаха успех на отбора на БСП – Сливен на предстоящите парламентарни избори на 11 юли.

Author: ganmwsiw

Comments are disabled.