Обръщение на Атанас Зафиров към гражданите на Област Сливен

Обръщение на Атанас Зафиров към гражданите на Област Сливен

Уважаеми граждани на област Сливен, приятели!

Изчаках окончателните резултати от проведените парламентарни избори и се обръщам към Вас с открито лице и чиста съвест.

Благодаря на първо място на всички, които гласуваха за левицата и ни подкрепиха в тази трудна и неравна битка. Казвам неравна, защото и тези избори не се отличаваха с нищо от провежданите досега – купени гласове, контролиран вот, административен натиск върху групи от хора, корпоративно гласуване, преправяни протоколи, огромен финансов ресурс, излял се срещу партиите на промяната, черен пиар, откровени лъжи и клевети срещу част от нашите кандидати. Всичко това, съчетано с една, в голямата си част изкуствено създадена здравна истерия, която спря немалка част от нашите сънародници, особено по-възрастните от тях да гласуват.

Благодаря, разбира се и на всички гласували, всеки според своите разбирания и надежди, защото най-важното на тези избори беше да се гласува!

Разбирам мотивите на огромната част български граждани, които не гласуваха, къде от страх, къде от всеобщо отвращение и погнуса въобще от начина, по който функционира българската парламентарна демокрация през последните десет години. Те ни дават много ясен сигнал и дано всички политици го разчетат правилно!

Нямам представа колко време ще функционира това Народно събрание, но Ви обещавам, че всяка една минута от живота му, ще бъде за мен изпълнена с мисъл и работа за доброто на Сливен и региона, измъкване от незавидните последни места във всички класации и по-добра перспектива за гражданите на областта. Обещавам да видите и една силна Българска социалистическа партия – категорична опозиция на местната власт в лицето на ГЕРБ и устремена към спечелване на следващите местни избори в четирите общини, в името на новото начало и промяната. Последните избори ни отредиха статута на втора политическа сила в областта – много скоро ще променим това статукво. Имаме нужда от Вашата подкрепа и още веднъж Ви благодаря за доверието.

Няма да е лесно – заедно ще успеем!

Атанас Зафиров, народен представител от 21-ви МИР Сливен, БСП за България

Author: ganmwsiw

Comments are disabled.