РУМЕН РАДЕВ: БИТКАТА ЗА УКРЕПВАНЕ НА ДЪРЖАВНОСТТА ЩЕ СТАНЕ НЕОБРАТИМА, АКО ГЛАСУВАТ ВСИЧКИ, КОИТО ИСКАТ ПРОМЯНА

РУМЕН РАДЕВ: БИТКАТА ЗА УКРЕПВАНЕ НА ДЪРЖАВНОСТТА ЩЕ СТАНЕ НЕОБРАТИМА, АКО ГЛАСУВАТ ВСИЧКИ, КОИТО ИСКАТ ПРОМЯНА

Битката за укрепване на държавността изобщо не е приключила. Затова всички, които искат да живеят в достойна и модерна България, трябва да гласуват, за да направим промяната необратима. Това заяви държавният глава Румен Радев пред журналисти днес, след като присъства на церемонията по полагане на клетва от новите членове на Конституционния съд. Президентът поздрави българските граждани, упражнили правото си на глас на провелите се вчера избори за народни представители и за президент и вицепрезидент.
„Партиите на статуквото многократно заявяваха своя стремеж да овладеят и президентската институция“, каза още държавният глава и допълни, че както не са жалели ресурси досега, няма да ги пожалят и тази седмица, за да постигнат своята цел и отново призова българите да участват масово в предстоящия втори тур на президентските избори за да не допуснат това.
„Вярвам, че този път партиите ще надмогнат своите различия в името на нашето бъдеще и ще сформират устойчиво мнозинство, което да излъчи ефективно правителство“, посочи още президентът Радев. Той коментира, че след като бъдат обнародвани имената на народните представители, ще свика Народното събрание без да губи време.

Author: ganmwsiw

Comments are disabled.