Соня Келеведжиева беше гост на извънредната изборна конференция на Съюз на пенсионерите -2004 ОБЕДИНЕНИ

Соня Келеведжиева беше гост на извънредната изборна конференция на Съюз на пенсионерите -2004 ОБЕДИНЕНИ

Днес в зала „Май“ се проведе извънредна изборна конференция на Съюз на пенсионерите -2004 ОБЕДИНЕНИ. Сред официалните гости беше и Соня Келеведжиева- Председател на СНЦ „Демократичен съюз на жените“, общински съветник и кандидат за народен представител от „БСП за България“- Сливен.
Конференцията беше председателствана от председателя на съюза за България- В. Николова. Делегатите разгледаха документите на Ръководството на СП-2004 ОБЕДИНЕНИ, избраха Съюза в Сливен да се именува „Пенка Симеонова“- в памет на покойния председател и член на ръководството на Съюза, избраха за свой нов председател Васил Ангелов. Избран беше и нов УС на Съюза.
Соня Келеведжиева поднесе поздрав към делегати на конференцията, пожела здраве и успехи на организацията в Сливен, като подчерта необходимостта изпълнителната власт да защити правата на социално слабите, на пенсионерите за достоен живот в България. Говори за перспективите в съвместните дейности на Съюза на пенсионерите и неправителствените организации. „Вие носите мъдростта на годините, опита, вярата и доброто в сърцата си. Предавайте ги с любов на идващите след Вас, за да пребъде България“- сподели още тя.

Author: ganmwsiw

Comments are disabled.