Кандидати за народни представители присъстваха на Републикански шампионат по мотокрос

Кандидати за народни представители присъстваха на Републикански шампионат по мотокрос

Кандидатите за народни представители от листата на „БСП за България“ в Сливен генерал Кольо Милев, адв. Димитър Орманов и инж.Стефан Щилиянов, както и председателя на областния съвет на БСП Асен Гагаузов присъстваха на състезание по мотокрос на мотополигон “Киппен” до с. Кортен, община Нова Загора. В подножието на Средна гора, на известния „Докса баир“, 162-ма състезатели от 7 държави показаха умения с кросовите си машини по време на 5 кръг от републиканския шампионат по мотокрос и на стартовете от 6-я кръг от BMU European motocross shampionship “Grand Prix Kippen 2022“.

На мотополигона, кандидатите се срещнаха с легендата на българския мотоциклетизъм Богдан Николов и заедно с ген. Кольо Милев обсъдиха необходимостта от увеличаване на публичните средства за развитието на спорта у нас като цяло, не само за моторните спортове.

По думите на кандидата за депутат, в програмата на БСП е предвиден значителен ръст на парите за ММС и бюджетите за спорт на общините. Повече средства ще бъдат насочени за спортна инфраструктура, реновиране на старите бази и изграждане на нови такива, за детски спорт и спортните училища.

Author: ganmwsiw

Comments are disabled.